馃彔 Zmiana adresu Kliniki. Od 1 wrze艣nia dzia艂amy na ul. Stefana Jaracza 4 w Cz臋stochowie.
Marchew, korze艅 pietruszki, seler, ziele angielskie, li艣膰 laurowy w艂贸偶 do garnka.
Wlej 300 ml wody i gotuj ok. 40 minut na wolnym ogniu. Odced藕 warzywa od bulionu. Cebul臋 pokr贸j w kostk臋 i zeszklij na ma艣le. Zalej przygotowanym wcze艣niej bulionem, dodaj pokrojonego w kostk臋 ziemniaka i przyprawy (s贸l, pieprz, tymianek), gotuj oko艂o 15 minut.
Nast臋pnie dodaj r贸偶yczki kalafiora i gotuj jeszcze kilka minut. Przelej do blendera, dodaj ugotowan膮 wcze艣niej marchew i zmiksuj, zabiel jogurtem.
Gotow膮 zupk臋 posyp posiekan膮 natk膮 pietruszki, tartym parmezanem i przygotowanymi z grahamki grzankami. Smacznego ?
Um贸w si臋 na konsultacj臋, aby zam贸wi膰 program 偶ywieniowy zgodny z Twoimi potrzebami.